The Mayoral Joust - Hangover Tavern

Smidigt till stugan

Det är ju mysigt att ha en liten sommarstuga att åka till på helger och semestrar. Ja det är ju underbart att få vara ute på landet och ta det lugnt och bara ha det skönt för en stund. Ja man önskar att alla som bor i stan skulle ha tillgång till en stuga eller torp eller något litet ställe ute på landet så att man kan koppla av och ta det lugnt.

Smarta ideer 

Ja det är smidigt att ha en septitank om det är så att man inte har ett riktigt avlopp kopplat till huset. Då har man en väl fungerande toalett som man kan använda ändå. Det är en sluten tank som inte luktar. Så det är ju ett jätte bra tips till alla som vill ha en bra fungerande toa på torpet och som inte vill ha utedass eller bara använda pottan.
Ja det finns så mycket bra som man kan fixa med och det kommer hela tiden nya smarta idéer på vad man kan göra för att förenkla saker och ting lite. Som det här med toaletten till exempel.

Ja man gör väl i att kolla runt lite och se vad det är man kan hitta på och vad det är man kan fixa och trixa med ska tt det blir ännu skönare att åka ut till torpet eller att sticka ut med båten eller vad det nu kan vara för saker som man har för att koppla av. 
Ja det är bra att man hittar det som man tycker ger en kraft och återhämtning så att man kan hämta ny kraft och få njuta av naturen och på så sätt ha det väldigt trevligt och avkopplande tillsammans med familj och vänner. 
Så det finns ju mycket som man kan göra för att förenkla sitt lite lite mera, bra tips till alla.