The Mayoral Joust - Hangover Tavern

Ibland så behövs det

När man har ont i ryggen eller i nacken så kan det vara bra att kolla upp det och se vad det är som är fel, då kan man gå till en naprapat. Det är lätt att kolla upp vart närmsta naprapat finns, man kan bara söka på " naprapat sollentuna " till exempel och få upp information om närmsta där.
Ja det är bra att det är så enkelt och lätta att hitta den hjälpen som man behöver få. Ja det ä så skönt att gå och få det tittat på och så knäcker dom och masserar så att det känns bra sen. Det hjälper så att det inte blir värre längre fram. För det är lätt att om man har ont någonstans så går man på ett sätt som fel belastar kroppen och av det kan man få andra problem.

Ja man behöver gå och titta till det ibland

Ja det kan vara bra att gå och titta till problemen som man har med jämna mellanrum så att det blir bättre och att det inte blir förstört.
Man kanske måste gå på koll några gånger per år för att hålla det i schack, då blir det att man underhåller det så att det inte blir värre.
Håller man efter så blir det bättre och bättre istället för sämre och sämre. Så man gör väl i att lyssna på kroppens signaler och att försöka att ta hand om den så gott det går så att det blir bättre och man känner sig starkare och friskare. Det är något som vi alla vi och dieter något som vi alla måste jobba för att det ska vara så.Tyvärr så kommer det inte gratis utan man måste jobba på att det ska bli bättre och bättre. Och det är så värt att lägga pengar på kroppen för det är bra.